23 november a.s. Neal Morse i.s.m. Zanggroep Creation


SYMFONISCH KERKCONCERT MET TOPMUSICUS NEAL MORSE 23 NOVEMBER, MARTINUSKERK,  CUIJK, AANVANG 20.U – SUPPORT: ZANGGROEP CREATION
 
De Amerikaanse topmusicus en multi-instrumentalist Neal Morse verzorgt op woensdag 23 november as. een symfonisch kerkconcert met ‘worshipservice’.
 
Neal Morse is een zeer begenadigd toetsenist, gitarist, zanger en componist. Hij was eerder succesvol te gast in de Martinuskerk in Cuijk in 2011 en 2012. Van de optredens heeft Neal een professionele DVD uitgebracht (zie youtube) We zijn bijzonder trots Neal weer te mogen verwelkomen na 4 jaar.
 
Neal Morse behoort sinds decennia tot de absolute top van het genre symfonische rock waar hij naast zijn eigen band vooral veel faam geniet als frontman van de supergroep Transatlantic.
 
 
Sinds 2005 treedt Neal jaarlijks op in kerken in Europa met een worshipprogramma waar hij een mix van religieuze  en symfonische muziek brengt en je daarbij ook inspirerend meeneemt in zijn geloof.
 
Zanggroep Creation (decennia te horen in de Martinuskerk) verzorgt de introductie met een optreden van een half uur.
 
De kerk is open om 19.30 u., aanvang is 20.u. Kaarten a € 10 te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 214 444 97. 
 
 
 
Bron: http://www.martinuscuijk.nl/nieuws_reader.aspx?nieuwsId=195